Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt

Vergelijk prijzen van € 49.95 tot € 65.42 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt vind je bij Paradigit.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 49,95
Nieuw € 49,95
Nieuw € 65,42
Nieuw € 42,99
Nieuw € 49,99

Productomschrijving

Met de 2K Indoor Cam van Eufy by Anker ben je helemaal klaar om je huis veiliger te maken. Wanneer de beveiligingscamera mensen, dieren en buitengewone geluiden herkent zal je een melding op je smartphone ontvangen. Dankzij tweerichtingsspraak, nachtzicht en bewegingsdetecties blijf je op de hoogte wat er in je huis gebeurt. Deze beveiligingscamera is bedoeld voor gebruik binnenshuis. Werkt met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Homekit.


Heldere beelden, ook ‘s nachts

Je hoeft geen detail te missen van wat er in je huis gebeurt als je niet thuis bent. Met 360° horizontaal en 96° zicht heb je een groot deel van je huis in zicht. Dankzij en 2K-resolutie en infraroodlicht heb je super scherp beeld, ook wanneer het donker is.


Krijg een melding bij beweging

Deze beveiligingscamera beschikt over slimme AI Detection. Wanneer er beweging in huis wordt gedetecteerd wordt de camera geactiveerd en krijg je direct een melding op je smartphone. Ook herkent deze camera het verschil tussen mensen en dieren, ideaal voor als je huisdier overdag thuis is. Bovendien herkent de AI detector buitengewone geluiden, zoals een huilende baby.


Met tweerichtingsspraak

Deze beveiligingscamera beschikt over tweerichtingsspraak. Met de tweerichtingsspraak kun je contact hebben met degene die in jouw huis staat. Dit doe je gemakkelijk via de app.

Lees meer

Specificaties

Categorieën Eufy by Anker Beveiligingscamera, Eufy by Anker, Eufy by Anker Smart Home, Ring beveiligingscamera
Type toestel Netwerk bewakingscamera
Audio ondersteuning Ja: ingebouwde luidspreker, ingebouwde microfoon
Cameramontagetype Opbouwmontage, wandmontage
Verbindingstechniek Draadloos
Type Kleur - Label
Bewegingsdetectie Ja
Video modes 1080p, 2K
Prestatiekenmerken Smartphone bewaking, menselijke detectie, bewegingsdetectie
Bereik (graden) 110
Netwerk interface Wi-Fi, Bluetooth
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.