Apple iPhone 13 - 128GB - Middernacht

Vergelijk prijzen van € 609 tot € 749 van 4 winkels. De laagste prijs voor de Apple iPhone 13 - 128GB - Middernacht vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+4
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 749,-
€ 609,-
Nieuw € 629,-
€ 613,95
Nieuw € 639,-
Nieuw € 649,-
Nieuw € 749,-
€ 651,-
Nieuw € 909,-
Nieuw € 909,-

Productomschrijving

Productinformatie

Eindelijk is hij daar: de Apple iPhone 13. Breng foto's en video's tot leven op het heldere, kleurrijke 6,1 inch Super Retina XDR-display. Maak foto's en video's zoals een professionele fotograaf zou doen met het dual camera-systeem. Ga non stop door, dankzij een langere batterijduur van 2,5 uur. Deze features worden allemaal mogelijk gemaakt door de razendsnelle A15 Bionic-chip. En met 5G‑banden profiteer je op meer plekken van 5G‑snelheden.


Enorme camera-upgrade

Maak professionele foto's en video's, gewoon met je iPhone 13! Het gedraaide dual camera-systeem met ultragroothoekcamera en sensor laat meer detail zien in de donkere delen van je foto’s en legt 47% meer licht vast voor betere foto’s en video’s. De nieuwe optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving zorgt voor minder bewogen foto’s, zelfs als jij beweegt. Geniet verder van de fantastische Filmmodus. Filmmakers verplaatsen de focus in beeld vaak van het ene onderwerp naar het andere om zo de aandacht van de kijker vast te houden. Nu kun je met iPhone heel gemakkelijk ook deze techniek gebruiken, dit kun je zelfs nog achteraf aanpassen. Gebruik verder de ultragroothoekcamera voor een breder gezichtsbeeld, nachtmodus bij weinig licht, portretmodus als je de achtergrond wil vervagen en nog veel meer functies.


Superhelder, superkleurrijk display

De iPhone 13 beschikt over een 6,1 inch Super Retina XDR-display en heeft een robuust design met vlakke randen. De Ceramic Shield glaslaag is sterker dan die van concurrenten. Het OLED-display is nu 28% helderder, waardoor je scherm beter is te zien in de volle zon. Bij HDR-content ligt de piekhelderheid nog steeds op 1200 nits waardoor je diepe zwarttinten, heldere wittinten en alle fonkelende kleuren daartussenin ziet. En toch is het display energiezuiniger dan ooit. De iPhone 13 heeft daarnaast een brede kleurweergave die overeenkomt met die van een bioscoop, voor kleuren zoals filmmakers ze bedoeld hebben. Het Super Retina XDR-display heeft een ongekend hoge pixeldichtheid. Alles wat je op je scherm ziet (foto’s, video’s, tekst), zie je dus extra scherp. En omdat de TrueDepth-camera nu kleiner is, biedt het display nog meer ruimte.


Razendsnelle A15 Bionic-chip

De iPhone 13 heeft een razendsnelle A15 Bionic-chip die de concurrentie ver achter zich laat. Deze chip verhoogt je snelheid, verbetert je camera, verlengt je batterijduur en verzekert je privacy. De razendsnelle A15 Bionic is de drijvende kracht achter Filmmodus, Fotografische stijlen, Livetekst, en meer. De Secure Enclave vergrendelt persoonlijke informatie zoals je Face ID-gegevens en je contacten. En de chip is efficiënter, voor een langere batterijduur. De enige smartphone-chip die sneller is, zit in iPhone 13 Pro.


Plus- en minpunten

🟢 Op het grote 6,1 inch OLED-display bekijk je inhoud met diepere kleuren en rijke zwarttinten.

🟢 Dankzij de A15 Bionic-chip openen apps snel en draaien ze soepel.

🟢 Met de 12MP camera maak je scherpe foto’s.

🔴 In vergelijking met de iPhone 13 Pro en Pro Max heeft dit toestel geen telecamera, waarmee je beter kunt inzoomen.

Lees meer

Specificaties

Categorieën Apple, Smartphone, iPhone, Mobiele telefoon
Producttype Smartphone
Fabrikant modelnummer A2633
Vormfactor Touch
Bescherming Olie-afstotende coating tegen zichtbare vingerafdrukken, Ceramic Shield
Breed 71,5 mm
Diepte 7.65 mm
Hoogte 146,7 mm
Gewicht 173 g
Kleur van de behuizing Middernacht
Materiaal van de behuizing Aluminium, Glas
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.