Philips Steam&Go Plus GC365/80 - Kledingstomer - Zwart

Vergelijk prijzen van € 59.99 tot € 65 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Philips Steam&Go Plus GC365/80 - Kledingstomer - Zwart vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 65,-
€ 59,99
Nieuw € 64,99
Nieuw € 69,99
Nieuw € 96,99

Productomschrijving

toom verticaal om kleding snel en zonder strijkplank te ontkreuken en te verfrissen terwijl de kleding is opgehangen. Stoom horizontaal voor perfecte resultaten op moeilijk te strijken stukken, zoals manchetten en kragen. Zowel horizontaal als verticaal zorgt de krachtige, continue stoom voor geweldige resultaten.


Verwarmde SmartFlow-plaat

Dankzij de SmartFlow-technologie wordt de stoomplaat opgewarmd tot een optimale temperatuur die veilig is voor alle stoffen. Natte plekken worden zo voorkomen. Bij horizontaal stomen wordt de stof platgedrukt door de warme stoomplaat, voor nóg betere stoomresultaten.


Continue stoom

De elektrische pomp zorgt automatisch voor continue stoom voor gemakkelijk en snel verwijderen van kreuken.


Borstelaccessoire

Het borstelaccessoire opent de stofvezels en zorgt dat de stoom dieper binnendringt. Dit is met name handig bij dikkere kledingstukken zoals jassen, maar kan ook helpen bij het verwijderen van vuil en pluisjes.


Veilig op alle strijkbare kleding

De stomer is veilig te gebruiken op alle stoffen en kleding. De stoomplaat kan veilig tegen elk kledingstuk worden gedrukt zonder risico op brandplekken — een geweldige oplossing voor fijne stoffen zoals zijde.


Geen strijkplank nodig

Als je een kledingstomer op hangende kledingstukken gebruikt, heb je geen strijkplank nodig, zodat je eenvoudig en zonder gedoe kreuken kunt verwijderen.


Ergonomisch ontwerp

De handheld kledingstomer heeft een licht, compact en ergonomisch design dat comfortabel is in het gebruik. Druk gewoon op de hendel en zie hoe de kreuken en vouwen verdwijnen.


Exclusieve opbergtas

Gebruik de bijgeleverde opbergtas om de handheld stomer op te bergen of mee te nemen als je op reis gaat.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.