Exquisit koelbox EC728ACDC

De Exquisit EC728 AC/DC is een handige en compacte koelbox met een grote inhoud, waarin je al drankjes en etenswaren … meer

Zet op verlanglijst
€ 99,95
Afhalen in de winkel mogelijk

Koelbox kopen bij BCC

Picknicken in het park, vissen aan de waterkant of een lekker dagje strand: de koelbox mag hier niet missen. Hiermee hou je immers alle drankjes en hapjes lekker koel. Het zijn vaak compacte boxen met een hendel, die dus handig mee te nemen zijn. Op BCC vind je verschillende koelingen, variërend in inhoud en merk. Zo bieden wij onder andere koelboxen van het merk Exquisit aan. De box kan een inhoud hebben van rond de 10 liter, maar je kunt ze ook kopen van rond de 25 liter of zelfs 50 liter. Het is maar net wat je zelf nodig hebt.

Passieve of actieve koelboxen

Er is een groot verschil in de soorten waar je uit kunt kiezen en dat verschil zit hem voornamelijk in of je te maken hebt met een passieve of een actieve box. De passieve box zien we het meest vaak. Het is de 'klassieker' die gevuld is met ijs of andere koelelementen. Dankzij de isolerende wanden blijft de inhoud van de box lang koud. Een actieve box blijft de temperatuur binnen de koeling steeds verlagen. Bij deze koelboxen is er een stopcontact nodig, omdat ze constant energie nodig hebben om de inhoud van de box af te koelen. Deze koeling wordt vaak gebruikt op de camping, omdat daar stroom bij de hand is. Deze boxen kunnen de temperatuur een aantal graden verlagen ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Welk model je ook kiest, de koelboxen zullen veel buitenactiviteiten een stuk relaxter maken. Je hoeft je immers geen zorgen meer te maken of de salade verpieterd, het drinken niet veel te warm wordt of de taart gaat smelten. Je kunt je bezig houden met je omgeving en zorgeloos genieten van de dag!