filter inklappen Merk

Filter inklappen Prijs

filter inklappen Direct leverbaar
filter inklappen Energieklasse
filter inklappen Breedte
filter inklappen Hoogte
filter inklappen Geschikt voor gebruik in onverwarmde ruimte
filter inklappen Geluidsniveauklasse
Hulp nodig bij je keuze?
Liebherr mini vriezer GX 823-21

Liebherr mini vriezer GX 823-21

Energielabel: F
4.7 | 3 reviews
  • Soort: Staand
  • Nettocapaciteit vriezer: 68 l
  • Energie-efficiëntieklasse: F
  • Geluidsniveau: 39 dB
399,-
Online op voorraad
Afhalen in de winkel mogelijk

Mini vriezer kopen bij BCC

Met een mini vriezer kies je voor praktische extra vriesruimte als aanvulling op je bestaande vriezer of wanneer je beperkte ruimte hebt in bijvoorbeeld een studentenkamer, een caravan of vakantiewoning. Door de geringe afmetingen en het relatief lage gewicht zijn deze kleinere vriezers eenvoudig te vervoeren.

Er zijn diverse modellen mini vriezers die, ondanks dat de buitenkant klein oogt, over verrassend veel binnenruimte van tot vaak zo’n 50 liter beschikken. De meeste modellen hebben een handige indeling en een deur die in draairichting verandert kan worden waardoor je nog meer efficiënte ruimtebesparing creëert. Bij een nieuwe mini vriezer mag je rekenen op innovatieve moderne specificaties zoals bijvoorbeeld 2 tot 3 vriesvakken, een no frost systeem, een gunstige opslagtijd, voldoende invries capaciteit, compacte vormgeving, een ruime bewaartijd bij stroomuitval, een snelvriesfunctie en een eenvoudige bediening. Verder is een goede mini vriezer gemakkelijk te ontdooien en schoon te maken. De nieuwste modellen hebben een aangename geluidsarme werking, wat vooral wel zo plezierig is als je in dezelfde ruimte moet slapen.

Als je je mini vriezer bij BCC koopt, weet je dat je kiest voor een vertrouwd adres en een deskundige leverancier die, voor een scherpe prijs, topmodellen van goed bekendstaande merken levert. Verder mag je bij je keuze voor een klein model vriezer rekenen op een goed persoonlijk advies, heldere voorwaarden, maximale service, een snelle levering en een meer dan goede prijs-kwaliteitverhouding.

Chat open