Liebherr Tafelmodel vriezer

Liebherr staat voor je klaar op het gebied van koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. De tafelmodel vriezers van Liebherr bestaan uit hoogwaardige materialen en moderne besturingen. Of je nu studeert, samenwoont of geniet van je oude dag, Liebherr heeft een oplossing voor jou!

Vergelijk Liebherr tafelmodel vriezers

2 Liebherr tafelmodel vriezers gevonden

Gekozen filters

Products

Producten laden..
Art & Craft
Liebherr Diepvriezer Tafel GP 1486-21 | Vriezers met ecocheques | K...
Bol.com
Liebherr GN 1066 - Tafelmodel vriezer - Wit
€718,20
Vergelijk 4 winkels

Liebherr Tafelmodel-vriezer kopen bij BCC

Liebherr staat voor je klaar op het gebied van koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. De tafelmodel vriezers van Liebherr bestaan uit hoogwaardige materialen en moderne besturingen. Of je nu studeert, samenwoont of geniet van je oude dag, er is altijd wel een Liebherr model dat bij jou past. Neem een kijkje in ons assortiment en kies het perfecte model voor jouw situatie.


Liebherr No Frost

Liebherr heeft verschillende tafelmodel vriezers in haar assortiment met No Frost waardoor jij je vriezer nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. Het apparaat neemt al het werk uit handen, jij hoeft er dus nauwelijks naar om te kijken. Een ander voordeel van No Frost is dat je vriesladen of etenswaren nooit meer vastgevroren zitten. Bovendien blijven etiketten goed leesbaar. Kortom, alleen maar voordelen!


Liebherr vriezer in de schuur

Een tafelmodel vriezer is ideaal voor in huis, maar ook als extra opslagruimte in de schuur of garage. Zo'n plek is vaak niet verwarmd waardoor het in de winter temperaturen kan aannemen van onder 0°C. Wil jij hem in de schuur of garage plaatsen? Let er dan bij je aankoop op dat het apparaat geschikt is voor een omgevingstemperatuur van -15°C of hoger. Reguliere modellen werken alleen in een omgevingstempratuur van 0°C of hoger.


Of je nu in een studentenhuis woont of met je gezin, soms is de beschikbare ruimte voor je vriezer beperkt. Liebherr tafelmodel vriezers vind je in twee verschillende breedtes: 55 of 60 cm. De kans is groot dat één van deze maten perfect past in jouw situatie.

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.