Liebherr GP 1496-20

Vergelijk prijzen van € 699 tot € 699 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Liebherr GP 1496-20 vind je bij Expert.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 699,-
Nieuw € 699,-
Nieuw € 699,-
€ 599,-
Nieuw € 699,-
€ 673,-

Productomschrijving

De GP 1496 is Liebherr’s zuinigste tafelmodel diepvrieskast, met 103 liter inhoud. Het SmartFrost systeem kenmerkt zich door de gladde binnenwanden waardoor het reinigen en ontdooien sneller en makkelijker is. Het apparaat is voorzien van digitale temperatuurdisplay en handige invriesautomaat. Invriezen én bewaren in elke lade.


Slimmer vriezen en makkelijker ontdooien

SmartFrost staat voor makkelijk reinigen en sneller ontdooien, betere invriescapaciteit en meer flexibiliteit dankzij VarioSpace (hier komen we later op terug).


Langere bewaartijd tijdens stroomuitval

Met de koude accu in het diepvriesdeel kan bij een eventuele stroomstoring de bewaartijd worden verlengd. De standaard bewaartijd bij storing staat bij de productspecificaties van het model (gemeten zonder accu). De koude accu biedt meer koeling waardoor de ingevroren producten extra worden beveiligd tegen ongewenste temperatuurstijgingen. De koude accu is ook ideaal als koele onderzetter op tafel of in een koeltas bij het boodschappen doen.


Zelfs voor een hoge ijstaart..

Met VarioSpace kan je de vriezer indelen zoals je wilt. Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus (indien aanwezig) kunnen eenvoudig worden verwijderd. Zo ontstaat VarioSpace: een praktisch systeem voor extra bewaarruimte zodat zelfs de hoogste ijstaart kan worden bewaard.


SmartFrost

Met SmartFrost wordt de rijpvorming in het interieur en op de levensmiddelen sterk verminderd. Hierdoor is ontdooien zelden nodig. De binnenwanden zijn glad en daardoor eenvoudig te reinigen. De ingeschuimde, omwikkelde verdamper zorgt voor een gelijkmatige koeling en een laag energieverbruik.


Verwisselbare deurscharniering

De apparaten zijn in de fabriek uitgerust met een rechterdeurscharniering. Met de mogelijkheid om de deurscharniering te veranderen, kan het apparaat altijd optimaal op de standplaats worden bediend.


Plus- en minpunten

🟢 Dankzij VarioSpace kan je de ruimte zo indelen, dat ook hoge formaten in de vriezer passen.

🟢 Valt de stroom uit? Dan blijft het voedsel bijna 15 uur goed.

🟢 Passend op jouw situatie: deurscharnieren zijn verwisselbaar.

Lees meer

Specificaties

Categorieën Liebherr tafelmodel vriezer, Liebherr vriezer, Liebherr, Vrieskast
Voorkleur Wit
Kleur zijdelen Wit
Model aanduiding GP 1496-20
Energie-efficiëntieklasse (schaal) C (A tot G)
Jaarlijks energieverbruik 110 kWh
Vorstvrij Geen
Opslagtijd tijdens storing 15 uur.
Invriescapaciteit in 24 uur 8,2 kg
Klimaatklasse SN-T
Capaciteit van de vriesvakken 103 l
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.